Punisher 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 ✘ Nick z gry: 𝕻𝖚𝖓𝖎𝖘𝖍𝖊𝖗 ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:1:571087164 ✘ Admin banujący: ja, przypadkiem samego siebie ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: około 16.30 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: - ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: 5vs5 mirage ✘ Powód bana/mute/gaga: chciałem zbanować użytkownika za cheaty, jednak przez panel zbanowałem samego siebie ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: - ✘ Opis sytuacji*: siedziałem na serwerze jak codziennie, i jeden użytkownik miał cheaty to postanowiłem go zbanować, i panel zbanował mnie 5 By niedziela, 2 Kwietnia 2021 Zdejmuje Ci bana. @ Krang kolega chyba potrzebuje podszkolenia z komend, mam nadzieję, że się tym zajmiesz czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran niedziela 214 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi