bob 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) ✘ Imię:Maks ✘ Wiek:17 ✘ Nick:Bob ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):https://www.gametracker.com/player/Bob/91.224.117.81:27070/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):STEAM_1:1:597938215 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:9/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?:Ponieważ jestem bardzo aktywny na serwerze i chciałbym wspomóc rozwój serwera, jestem też miły i nie wywołuje kłótni ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):Nie mam na razie środków [REKLAMY) ✘ Coś o sobie (min.25 słów):Jestem Maks mam 17 lat lubię grać w cs:go,fivem i horrory ,spędzam dużo czasu przed komputerem interesuję się programowaniem oraz informatyką jestem developerem w fivem moje ulubione przedmioty to matematyka,chemia oraz biologia lubię też chodzić na siłownie moje ulubione ćwiczenia to klata biceps plecy barki i tricki czasami Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Lucyfer69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALESALTO 9 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jestem na tak +Brak Administracji +/-gt +wiek +podanie +sm +aktywność -forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Lucyfer69 541 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jestem na TAK +WIEK +niema administracji +/-gt -forum +/-podanie +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Suli 219 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) JESTEM NA NIE -gt -podanie -grasz 3 dni -dopiero sie zajerestrowales -nikt cie nie zna Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Suli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi