Kapsoon 26 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 ✘ Imię: Paweł ✘ Nick: Kapsoon ツ ✘ Wiek:14 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/Kapsoon ツ/91.224.117.81:27070/ ✘ SteamID: STEAM_1:0:507079305 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 7 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać Helperem tego serwera?:: Dlatego, bo nie ma za dużo helperów, a prawie codziennie widze, że jakaś osoba łamie regulamin. Jestem aktywny, miły, mam szacunek do każdej osoby. ✘ Składka [TAK/NIE](wysokość składki): 50/50 czasami składka czasami reklamy ✘ Coś o sobie (min.30 słów): Nazywam się Paweł mam 14 lat. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Interesuje się rowerami i komputerami. Moim aktualnym rowerem jest bmx, który jest w bardzo dobrym stanie. Bardzo lubię jeździć również w teren moim rowerem górskim. Jeśli chodzi o komputery to interesuje się nimi od 4 roku życia. Zawsze grałem w minecrafta, lecz 3,4 lata temu to się zmieniło. Złapałem zajawkę na CS:GO i zacząłem grać wingmany, turniejowe. Rok temu szukałem fajnego serwera surf + rpg i wpadłem na wasze forum jak i serwery. Bardzo mi się spodobały. Dlatego teraz tutaj jestem i piszę podanko na helpera 1 By  Lou, 7 Kwietnia 2021 Przyjmuje, zgłoś się do Junior Admina wzwyż w celu przepytania z komend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 KabylPL10 10 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jestem na tak + wiek + GT + znajomość sourcemoda +/- składka + znajomość regulaminu + rozpoznawalność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALESALTO 9 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem na tak +Gt +wiek +sm +składka +aktywność na serwerze +forum Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez WALESALTO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Lucyfer69 541 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem TAK +podanie +/- forum +znajomość regulaminu +/-sm +wiek Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez Lucyfer69 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 matimati345 26 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jestem na tak +podanie +gt +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 423 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Jestem na NIE Po tym co zrobiłeś to nie ma szans, żebyś dostał jakąkolwiek rangę. (W końcu miał zakaz składania podań.) -zachowanie -wiek -podanie +forum +/-SM Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez RIP15 1 2 By Siwy, 7 Kwietnia 2021 Co zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 383 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi