aRt 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) ✘ Imię: Adam ✘ Wiek: 19 ✘ Nick: aRt ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): idealnie 15h ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:552827198 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 7 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: bo uwielbiam deathruny, a przy okazji jestem bardzo przyjazną osobą dla nowych jak i starych graczy, brak bycia toxiciem, umiejętność dogadywania się, sprawiedliwość to moje "mocne strony", a do tego moge grać z innymi graczami mm'y etc. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): tak 11 zł ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Mam na imię Adam, mieszkam w woj. lubuskim, mam 19 lat, moi znajomi opisują mnie jako tego pogodnego chłopa z osiedla co zawsze szluniem poczęstuje, lubie grać w cs'ka, teraz założyłem 2 konto bo poprzednie mi skradziono, pozdrawiam i wesołego popołudnia, much love --<< Podanie zostanie odrzucone jeżeli wzór nie będzie wypełniony! W miejscu twój nikt w temacie masz napisać swój nick [Podanie na admin] [debest] Jeżeli zależy Ci na pozytywnym rozpatrzeniu to napisz to ładnie --<< TEKST MIEDZY -- USUŃ! TE INFORMACJE SĄ TYLKO DLA CIEBIE!!!!! EDIT = poprawia steam id Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez aRt 1 By  Krang, 6 Kwietnia 2021 Podaj SID zwykłe, nie 64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 DzikiXARSON 31 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi