Yoleq 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 ✘ Nick z gry: Yoleq ルディ ✘ Twój Steam ID*: STEAM_0:1:126492376 ✘ Admin banujący: SAMAEL ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 04-10-21 19:38 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Nie wiem ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: #2 ONLY AWP NIKITA 51.83.241.17:27015 ✘ Powód bana/mute/gaga: Nieumyslne zbanowanie prernamentnie. ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: Nie mam demka. ✘ Opis sytuacji*: Jako 2 administrator denerwowałem go na mic a on nie chcacy dał mi prerma. Tak to wyglądało tak wiem ze troche beka no ale co zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X1T4CH1X 523 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi