ayceee 2 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 ✘ Imię: Mati ✘ Wiek: 17 ✘ Nick: Ayceee ✘ Min. 10 postów: - ✘ Min.7 dni stażu na forum: - ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): gralem na kilku nickach wiec : https://www.gametracker.com/player/matikoks2010/31.6.69.120:27015/ https://www.gametracker.com/player/Ayceee/31.6.69.120:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_0:1:538831300 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 9 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ostatnio przesiaduje coraz wiecej na serverze i zauwazylem ze na serverze wrecz roi sie od cheaterow a administracja bardzo rzadko wchodzi dlatego sadze ze nadaje sie na ta posade;) Oprócz tego mam w csie dosyc dlugi staż ( liczac wszystkie konta +-5k hrs), oraz czesto bylem adminem na roznych serverach ffa ;))) ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): tak 10? ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Młody chlopak aspirujący na miano admina B)) Raczej dobry kontakt z wiekszoscia spolecznosci tego serva . Dosyć fajną informacja ktora moze was naklonic do wziecia mnie do swojej kadry jest fakt ze gralem turnieje na calkiem wysokich poziomach 8lv faceit + wiec cos w tej grze potrafie ;l 1 1 By tomek_, 11 Kwietnia 2021 Przyjmuję | Okres próbny 1 tydzień | Zgłoś się do mnie w celu weryfikacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek 7 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Hej Mati, +składka +wiek +sm +/-podanie JESTEM NA TAK. Pozdro Mati, z fartem misiu. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez czolasTy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi