Mathias 3 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry:Mathias ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:0:466219349 ✘ Admin banujący:OM#1 | PanMUNIANIO69 ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 18.05.2021 16:56 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*:Runda 11 ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:OnlyMirage #1 91.185.185.117:27050 ✘ Powód bana/mute/gaga:WH+TRIGERBOT ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: http://738618.node86.pukawka.pl/dem-de_mirage-1621348901-1621350919.zip ✘ Opis sytuacji*:Grałem sobie tylko z scoutem, próbując strzelać głowy i po chwili dostaje bana ): Edit: Jeśli chodzi ci o rundę 6 to patrzyłem kuchnie ponieważ gracze TT przejęli bs B. Jednak gdy usłyszałem strzały na BS A i widzę, że mój towarzysz umarł to szybko sprawdziłem kątem oka czy nie biegnie w moją stronę i potem znów sprawdzam kuchnie i tak cały czas. Jeśli jednak chodzi ci o rundę 11 to podszedłem ct zmieniłem miejscówkę, ponieważ chciałem zaskoczyć przeciwnika + w 90% przypadkach ludzie wychylają z kuchni, więc to nie jest dziwne. Config pod scout musimy tu zauważyć, że wiele strzałów nie trafiłem. Często byłem w celowany tam gdzie spodziewałem się przeciwnika czyli gdy słyszałem strzał to tam próbowałem celować czy patrząc na radar. Edytowane 18 Maja 2021 przez Mathias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 PanMUNIANIO69 13 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 wszystko obserwowałem na niewidce i jak gościu podchodził do kuchni to nagle się oddalałeś i wcelowywałeś to nie jest normalne zachowanie zwłaszcza że cały mecz grałeś tym scautem (mogłeś mieć only config do scouta) Grałeś bardzo podejrzanie i mówię tu ogólnie o całym meczu nie tylko o 111 rundzie. Dziękuje Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 18 Maja 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi