Junior Moderator White 500 Opublikowano 24 Maja 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Wymagania: Znajomość ortografii jest Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu jest Posiadane 60 postów jest Umiejętność czytania ze zrozumieniem jest Znajomość regulaminu 7/10 Minimum 16 lat jest Brak ostrzeżeń na forum jest Platforma Steam bez bana jest Doświadczenie w ocenie rozpisywaniu demek. 7/10 Wzór: Nick: White KILL4U.PL Imię: Mikołaj Wiek:17 3/4 Steam ID: STEAM_1:0:533514648 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: ok 3 do 4 godzin Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, jestem w 2 klasie technikum na kierunku technik logistyk. W wolnych chwilach lubie razem ze znajomymi spędzić czas oraz lubię pograć w różne typy gier np. Fs, cs go, mount&blade, oraz od czasu do czasu ze znajomymi w osu. Jestem nie konfliktową osobą która stara się znaleźć najlepsze wyjście z danej sytuacji, oraz lubię pomóc ludziom w trudnych chwilach. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ jest tylko jeden AC oraz chcę pomóc w jak najszybszym rozpatrywaniu odwołań. Wiem że pewnie inni będą przeciwni ale chciałbym również odciążyć jedynego AC oraz nauczyć się wielu nowych rzeczy Czy miałeś styczność z sourcebans?: Niestety nie miałem ale chciałbym się nauczyć jego obsługi jednocześnie pomóc na forum Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Oceniam ją na 7/10 ponieważ w csa gram od dłuższego czasu i potrafię zobaczyć czy ktoś gra czysto lub używa różnych wspomagaczy w rozgrywce Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tak grałem na różnych cheatach np. onetap v3 Kontakt: Ts, Steam, Forum, lub dc Whitte#3077 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 525 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) JESTEM NA TAK +WIEK +FORUM +ZAANGAŻOWANIE +PODANIE Edytowane 24 Maja 2021 przez TAICS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0n 50 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jestem na Tak: +Zaangażowanie +Wiek +Podanie +Aktywność na forum 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 892 Opublikowano 26 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 26 Maja 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi