ZuhnKill4u 4 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) ✘ Imię:Karol ✘ Wiek:19 ✘ Nick:Chazuru ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):https://www.gametracker.com/player/Chazuru g4skins/54.37.239.252:27515/ mam mało godzin bo zmieniałem nick (chazuru zuhnkill4u zuhn chazuru69) grałem również kiedyś na innym koncie steam ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):STEAM_0:0:550395868 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:8/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: bo przez ostatni czas jest sporo cheaterów, a mam w miarę dużo doświadczenia. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):TAK (tyle ile bedzie trzeba dam) ✘ Coś o sobie (min.25 słów):Nazywam się Karol Abramowicz, ogólnie moje hobby to granie w gry wideo, gra na fortepianie, tworzenie grafik komputerowych i czytanie mang. Byłem administratorem na różnych serverach. (ale zrezygnowałem z posady administratora ponieważ społeczność stała sie strasznie toxyczna) przeniosłem się na KILL4U, bo zobaczyłem że właściciel pracuje i są mili ludzie :). Edytowane 25 Maja 2021 przez ZuhnKill4u 1 By BartexPL, 25 Maja 2021 Skoro zmieniałeś ostatnio nick, to podaj również GT do poprzednich nicków. By  SOKU, 26 Maja 2021 Odrzucam. Słaba aktywność na serwerze oraz proszenie o sprawdzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
  Bastek56ONLY MIRAGE #3 25 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Jestem na TAK +GT +Wiek +Podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu 1 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 JESTEM NA TAK +WIEK +Znajomość SM +Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 26 Maja 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi