Adrian 191 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Wymagania: ✘ Minimum 15 lat ✅ ✘ Minimum 50 godzin spędzonych na serwerze✅ ✘ Minimalnie 40 sensownych postów na forum✅ ✘ Minimum 14 dni na forum (od daty rejestracji)✅ ✘ Brak ostrzeżeń na koncie ✅ ✘ Niekaralność na serwerze✅ ✘ Avatar na forum✅ ✘ Podstawowa znajomość języka angielskiego✅ ✘ Duża aktywność na serwerze✅ ✘ Posiadanie admina na serwerze, na który składasz podanie przynajmniej przez 2 tygodnie✅ Wzór: ✘ Imię:Adrian ✘ Nick: Adrian ✘ Wiek:16 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/Adrian/91.224.117.29:27060/ ✘ SteamID:STEAM_1:0:207571748 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 6-10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać opiekunem tego serwera?:: Powody, dla których chciałbym byc opiekunem na temat tego serwera, są. Jestem na serwerze codziennie i zawsze chętny do pomocy każdemu na nim. Innym powodem, dla którego chciałbym być opiskunem na tym serwerze, jest to, że traktuję wszystkich z takim samym szacunkiem ✘ Coś o sobie (min.40 słów):Nazywam się Adrian. Pochodzę z Polski, ale od ponad 12 lat mieszkam w Anglii. Jestem najbardziej zainteresowany sportami, takimi jak bieganie, skoki wzwyż, a także lubię chodzić na siłownię w wolnych rękach. W wolnym czasie gram też w CSGO, League of Legends, a czasem w Dead By daylight. Interesuję się także komputerami / programowaniem. POZDRAWIAM Edytowane 30 Maja 2021 przez Adrian 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 UhG 6 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Jestem na NIE -Podanie -Ortografia +Wiek Według mnie te podanie jest napisane od niechcenia następnym razem postaraj sie bardziej jeżeli zależy Ci na tej funkcji. Edytowane 31 Maja 2021 przez UhG 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 31 Maja 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl 13 godzin temu, Adrian napisał: Pochodzę z Polski, ale od ponad 12 lat mieszkam w Anglii. 4 godziny temu, UhG napisał: Jestem na NIE -Ortografia Edytowane 31 Maja 2021 przez n3LLy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi