_vetzzje 216 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry: hvh ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:0:171269381 ✘ Admin banujący: AC | Itachi ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 04.06.2021 17:52 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Pod koniec drugiej połowy ✘ Serwer, na którym dostałeś bana:ONLY MIRAGE #4 ✘ Powód bana/mute/gaga: WH ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: Nie ma ✘ Opis sytuacji*: Zmieniłem sobie nick i wszystko na prywatne itp żeby pograć na serwerze i zobaczyć czy ktoś mi da bana bo admini zazwyczaj boją się banować jak ktoś ma sporo godzin i takie tam. Grałem sobie normalnie nic specjalnego ale jak Itachi wbił żeby mnie sprawdzać zacząłem grać jak debil żeby jeszcze bardziej myślał ze jestem od****ny i się udało elo benc. @ UhG Jak naprawicie demka to dodam @ UhG Czego ty nie rozumiesz? Jak mam ci dać demko jak go nie ma i nie będzie prawdopodobnie. Edytowane 5 Czerwca 2021 przez _vetzzje 3 2 By  UhG, 5 Czerwca 2021 Dopóki nie będzie demka to nie będzie sprawdzone twoje podanie. Edited 5 Czerwca 2021 By  UhG, 6 Czerwca 2021 Demka są to nie moja wina, że nie możesz jego znaleźć, a ja nie jestem od szukania demek tylko ich rozpatrywania. By  n3LLy, 6 Czerwca 2021 Na OM4 demka sie buguja i ich nie ma @ UhG Aktualnie wszyscy co pisza UB na OM4 dostaja do poki nie naprawimy demek na OM4 By  UhG, 6 Czerwca 2021 @ n3LLyNikt mnie o tym nie poinformował dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi