bratek 0 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry: bratek ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:1:494396458 ✘ Admin banujący: @ SonGokuONLY MIRAGE #3 ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 21.30 07.06/2021 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: 17 runda ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #3 ✘ Powód bana/mute/gaga: wallhack ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: Demka są niedostępne! ✘ Opis sytuacji*: Ban za cheaty, niestety rzekomych nie posiadam. Proszę o unban! Edytowane 8 Czerwca 2021 przez bratek 1 By  Krang, 8 Czerwca 2021 Podaj link do demka, nie do Twojego bana w SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 bratek 0 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Nie wiem gdzie szukać tego, jesteś w stanie mi powiedzieć? edit: Juz znalazłem, ale nie wyświetlają się zadne demka! Edytowane 8 Czerwca 2021 przez bratek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator White 500 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi