MasterOfPyro 126 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 ✘ Nick: MasterOfPyro ✘ SteamID: STEAM_1:1:90756669 ✘ Z jakiej rangi rezygnujesz?: Global Admin, Opiekun na arenkach N3llego ✘ Powód: Brak chęci i tego funu, który miałem jeszcze X lat temu. No i co najważniejsze chcę się skupić na swoim życiu prywatnym. Ogólnie dzięki za kawał roboty jaką robicie w szczególności dla @ Siwy @ Roberrt @ Lou, ja to co mogłem dałem z siebie. Jeśli chodzi o mój serwer to jeszcze potrzymam przez jakiś czas aby zobaczyć czy coś się ruszy i może ktoś jednak wbije przez niego na sieć. Na pewno będę wpadać pograć w miarę możliwości a może kiedyś wrócę jeszcze na rangi, bo wszystko jest możliwe. Pozdrawiam wszystkich i życzę Wam jak najlepiej. 7 1 By  Lou, 15 Czerwca 2021 Dziękujemy za służbę, i liczymy na szybki powrót! By Siwy, 15 Czerwca 2021 Dzięki za służbę, ale czekam na powrót! Edited 15 Czerwca 2021 By  n3LLy, 16 Czerwca 2021 Dzięki za wszystko przy arenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 324 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Powód: ▶ Rezygnacja przyjęta! ◀ ! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi