AntyCheat  Szablo 321 Opublikowano 16 Czerwca 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) ✘ Imię: Jakub ✘ Wiek: 18 ✘ Doświadczenie: Pełniłem dużo razy funkcje administracyjne/moderacyjne na forach i nie sprawiało mi to żadnego problemu. ✘ Znajomość regulaminu (0-10): 10/10 ✘ Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: Nie mam określonych godzin, w których spędzam czas na forum, ale zazwyczaj wchodzę rano i mam forum cały czas odpalone i sprawdzam na bieżąco forum i mogę jakoś określić na 2 godzinki dziennie, ale nie jest tak, że jestem przez 2h raz krócej jaz dłużej i koniec zależy też od tego, czy coś się dzieje na forum i czy mogę w obecnej chwili wejść ;d ✘ Otrzymałeś kiedyś bana/warna na forum?: Na szczęście na owym forum nie. ✘ Dlaczego Ty miałbyś być Junior Moderatorem?: Dlaczego chciałbym zostać JM? Hmm.. dlatego że posiadam sporę doświadczenie i jestem dosyć aktywny na forum, jak i na teamspeaku aktualnie skończyłem szkółkę i jestem od rana przy komputerze. Dalej nie spełniam niestety wymogu z postami lecz codziennie próbuję się wypowiadać w postach, w których mogę, a postów się nie nabije w 1 dzień ;d ✘ Coś o sobie (min. 100 słów): Witam, mam na imię Jakub i posiadam 18 lat. Pochodzę z województwa małopolskiego i mieszkam między Krakowem a Katowicami. Aktualnie uczęszczam do szkółki na zawód Magazynier - Logistyk nie polecam nikomu tego zawodu ;DD Często spędzam czas przed komputerem, grając w cs'ka bądź w inne gry zazwyczaj jestem tryhardem w grach, lecz dalej próbuję wbić supreme XD Jestem nałogowym palaczem e fajek, jak i lubię sobie wypić codziennie parę piwek ;d Moje zainteresowania to granie na komputerze spędzanie czasu z koleżkami też palenie oraz picie alkoholu No cóż, tu o sobie więcej pisać, jeśli ktoś mnie jeszcze nie zna, to zapraszam porozmawiać na TeamSpeaka to tyle ode mnie Pozdrawiam serdecznie Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Szablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Lucyfer69 540 Opublikowano 16 Czerwca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jestem na nie -brak wystarczającej ilości postów -forum - twoje podanie mnie nie przekonuje -nie spełniasz niektórych wymagań 5 1 By  NeesquiK, 17 Czerwca 2021 Ty akurat nie powinieneś się udzielać na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator White 501 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Jestem na tak -posty +/- podanie + przyda się JM Edytowane 16 Czerwca 2021 przez White 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Turtle 1 115 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jestem na nie - Aktywność od ostatniego podania się zbytnio nie poprawiła +/- Podanie + Wiek Myślę, że nie ma potrzeby brania JM'a na siłę, który nawet się nie stara nabić aktywności, Pozdrawiam B) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  NeesquiK 371 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na tak +wiek +aktywność - widzę go prawie codziennie na ts +PRZYDA SIĘ AKTYWNY JM -posty (nadrobi szybko) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi