pietrucha 1 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 ✘ Imię:Piotr ✘ Wiek:14 ✘ Nick:₱łɆ₮ⱤɄ₵Ⱨ₳ ✘ Min 10 postów: nie mam ✘ Min. 7 dni stażu na forum: też nie ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/₱łɆ₮ⱤɄ₵Ⱨ₳/91.185.185.117:27050/ tak wiem, że nie mam wymaganych godzin ale będę grać długo na tym serwerze i zajme sie nim bo nie ma innych adminow ✘ SteamID: STEAM_0:0:601415685 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 8 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ponieważ nie ma żadnego innego, bynajmniej nigdy nie widziałem i po prostu ciągle lataja odpaleńcy i chce wziąć sprawy w swoje ręce bo jak pisze report lub na chatboxie to nikogo to nie obchodzi, mam też doświadczenie bo byłem adminem na 2 serwerach które już niestety upadły nie wiem czy mogę napisać nazwe bo niechce reklamować. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): NIE ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Pjoter jestem i lubie pykać w cska haha. Jestem z województwa Łodzkiego i interesuje sie sportem, e-sportem, motoryzacją i informatyką/technologią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator White 502 Opublikowano 4 Lipca 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Jestem na nie -podanie -gt -forum (wczoraj założyłeś konto) -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi