daniel1 0 Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Daniel ✘ 15 ✘ DaNiEl™ ✘ zostaną dodane. ✘ Niestety na tym koncie na razie nie posiadam. ✘ nie mogę się zalogować ✘ 76561198298178509 ✘ Bardzo dobrze znam komędy mogę zaprezentować. ✘ Ponieważ, często na serwerze nie ma admina i jest dużo cheaterów a ja jestem aktywny. ✘ Niestety nie ponieważ nie mam jak zapłacic.nie mam konta w banku jak na razie ✘ Cześć mam na imię Daniel mam 15 lat. Gram w piłkę nożną i w cs go. w cs go mam 1.6h. Jeżdżę na bmx mój najlepszy trick to 360 ze schodów --<< Podanie zostanie odrzucone jeżeli wzór nie będzie wypełniony! W miejscu "Wpisz swój nick" w temacie masz napisać swój nick [Podanie na admin] [debest] Jeżeli zależy Ci na pozytywnym rozpatrzeniu to napisz to ładnie --<< TEKST MIEDZY -- USUŃ! TE INFORMACJE SĄ TYLKO DLA CIEBIE!!!!! Edytowane 6 Lipca 2021 przez BartexPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi