Misvi 0 Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 ✘ Nick z gry: Misvi ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:1:438847553 ✘ Admin banujący: Consola ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: 07-11-21 18:34 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Podczas wejścia na serwer ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: KILL4U [PL/EU] [#2] Only Mirage ✘ Powód bana/mute/gaga: Zduplikowane konto ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: brak ✘ Opis sytuacji*: chciałem wejść pierwszy raz na serwer ale dostałem komunikat że dostałem bana. Przeszukując bazę banów dowiedziałem się że dostałem bana za zduplikowane konto chociaż nigdy wcześniej nie grałem na serwerze ani innych serwerach sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator White 500 Opublikowano 12 Lipca 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi