GriTaR 2 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Imię:Piotr ✘ Wiek:15 ✘ Nick:大声で叫ぶ ✘ Min. 10 postów: nie ✘ Min.7 dni stażu na forum: nie ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/大声で叫ぶ/31.6.69.120:27015/ ✘ SteamID: STEAM_1:1:558693191 ✘ Znajmość komend SourceMod'a : 10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: jestem aktywny na serverze przez okolo 2 h dziennie przy czym jestem miły dla społeczności ✘ Składka : nie ✘ Coś o sobie (min.25 słów): jestem chłopakiem który lubi grać w gry przy czym stara sie rozmawiać ze społecznością servera. Jestem obiektywny oraz przyjazny dla innych ludzi. Lubie pomagac ludziom którzy na tą pomoc zasługują. Miłego wieczora Edytowane 14 Lipca 2021 przez GriTaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 902 Opublikowano 15 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi