Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Witajcie! Z okazji Wakacji, chcielibyśmy przeprowadzić konkurs graficzny. Polega on na wykonaniu pracy graficznej. Motywem przewodnim grafiki mają być wakacje. Mały regulamin konkursu: Praca graficzna musi się kojarzyć z wakacjami. Można wstawić tylko jedną pracę graficzną. Prace odbiegające od tematu będą karane warnem. Edytowanie posta po zakończeniu konkursu będzie karane wykluczeniem. Konkurs rozpoczyna się z dniem 14.07.2021, a kończy w dniu 28.08.2021. Prace w formie żartobliwej, wulgarnej będą nagradzane warnem oraz całkowitym wykluczaniem z konkursu! Nagrody: 7 dni VIPa na wszystkie serwery. 15 dni VIPa na wszystkie serwery. 14 dni VIPa na wybrany serwer. 7 dni VIPa na wybrany serwer. Zapraszamy do udziały i powodzenia! Edytowane 27 Lipca 2021 przez Krang 2 2 1 1 2 By debest, 14 Lipca 2021 Podbijam nagrody! była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran niedziela 213 Opublikowano 14 Lipca 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) praca jest powazna staralem sie docencie to Edytowane 14 Lipca 2021 przez hnnrobipozar 2 6 By  SOKU, 30 Sierpnia 2021 Gratulacje zająłeś trzecie miejsce w konkursie! Wyślij mi swoje SteamID oraz serwer na który chcesz dostać VIP`a w wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.  przczola 155 Opublikowano 14 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) @ Siwy @ Roberrt @ debest @ DENY @ Krang @ Lou @ SOKU @ n3LLy @ BartexPL @ NeesquiK @ Turtle @ Szablo @ marcelo @ White @ Adrian @ TAICSONLY MIRAGE #2 @ Matix8981 Sory za oznaczenie ale mi kazali :DD Edytowane 14 Lipca 2021 przez przczola 3 14 1 By  SOKU, 30 Sierpnia 2021 Gratulacje wygrałeś konkurs! Wyślij mi swoje SteamID w wiadomości prywatnej. Edited 30 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 jankot 3 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) praca bardzo staranna i poważna. Edytowane 28 Lipca 2021 przez jankot 2 1 By  SOKU, 30 Sierpnia 2021 Jako że było mało uczestników to otrzymasz nagrodę pocieszenia za udział - VIP`a na 3 dni. Wyślij mi swoje SteamID oraz serwer na który chcesz dostać VIP`a w wiadomości prywatnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 546 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Picasso to mój daleki krewny. "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi