MeMe 0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Imię:Miłosz ✘ Wiek:14 ✘ Nick:MeMe ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):https://www.gametracker.com/player/MeMe/91.224.117.111:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_0:1:575255519 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:9 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Mam doświadczenie , robiłem swoje serwery które były odwiedzane przez różnych graczy oraz często zostawali na dłużej , znam się na komendach , staram się grać codziennie odkąd zacząłem grać na serwerze , myślę ze gracze mnie polubili ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): tak , zależy ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Witam nazywam się Miłosz mam 14 lat , mam 2 siostry , jestem graczem cs;go od 1,5 roku , jestem człowiekiem uczciwym , miłym i sprawiedliwym ale gdy trzeba potrafię być stanowczy i postawić na swoje . Oprócz cs;go gram równiez w gta , League of legends . Niestety moja mała ilość godzin w cs;go jest spowodowana raz zapomnieniem hasła a 2 razy zhakowaniem konta Edytowane 15 Lipca 2021 przez MeMe steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 326 Opublikowano 15 Lipca 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi