Witamina-C 0 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Imię:Szymon ✘ Wiek:15 ✘ Nick:Wit4mina ✘ Min 10 postów: Nie ✘ Min. 7 dni stażu na forum: Niestety nie. ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):https://www.gametracker.com/player/Wit4mina/91.224.117.29:27060/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):STEAM_0:1:446058497 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 4 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?:Poniwaz czesto na nim gram, a gdy na nim gram nie ma zadnego admina nigdy. Ponadto chcialbym pomoc w zwalczaniu cheaterow na serwerze. Lubie na tym serwerze grac, i rozmawiac z kolegami z niego. Mam duze doswiadczenie w byciu adminem wiec napewno sie przydam w rozbudowie tej sieci. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK, 45 zl ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Jestem z Warszawy, bylem adminem na sieci 1shot2kill przez 2 miesiace, ale zrezygnowalem z powodu braku czasu, lubie jezdzic moim czerwonym skuterem. Edytowane 21 Lipca 2021 przez BartexPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0n 50 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 +/-Wiek +Składka -- Gt Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Kret 77 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Oczywiście że jestem na NIE -GT -forum -sm -konto pod podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 21 Lipca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi