Urlop   SkilleN 508 Opublikowano 23 Lipca 2021 Urlop Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nick: SkilleN Imię: Kamil Wiek: 20 lat Steam ID: STEAM_0:1:225288044 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: cały dzień Opisz siebie: Jestem Kamil, mieszkam w Belgii, ukończyłem wyższą szkołę. Dlaczego akurat ty?: Byłem już AC tutaj i dobrze spełniałem obowiązki ale dostałem degrada za 3 dni nieaktywności bo nie miałem internetu. Czy miałeś styczność z sourcebans?: tak Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: tak, wh, aimlock, trigger, no flash, itp. Kontakt: steam, ts (esss) oraz discord (SkilleN#5950) P.S. mam pozwolenie od Siwego na napisanie owego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 891 Opublikowano 23 Lipca 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 23 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi