Ezz47 7 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 ✘ Nick z gry: SpraY ✘ Nick podejrzanej osoby: Soku ✘ Steam id(podejrzanej osoby): STEAM_0:1:441411943 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*:7-8 ✘ Serwer, na którym gra podejrzany:Mirage#1 ✘ Opis sytuacji: jest 3 ludzi co byli Toxic i tylko ja dostałem muta a oni nie, kilku rundach jestem na kucku strzelam w typa kule przelatują przez niego i pisze na chacie " Fajny anti aim a potem pies" poczym dostałem bana za obraza/prowokacja a on nie dostał bana a soku go nie sprawdził ✘ Link do demka/ssy z gry:http://738618.node86.pukawka.pl/dem-de_mirage-1627203722-1627205894.zip 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 25 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) A więc tak, byłem z Tobą w drużynie więc nie mogłem słyszeć co mówią osoby w przeciwnej drużynie. Po tym jak teraz obejrzałem demko to rzeczywiście osoby w przeciwnej drużynie wyzywały. Na poprzedniej mapie upominałem ich by przestali, uspokoiły się, lecz i tak jedna z nich została przeze mnie zakneblowana. Bana powinieneś dostać dużo wcześniej. A to że Ty twierdzisz że ktoś ma anti aim`a to nie znaczy że go ma, nie miałeś nawet celownika na przeciwniku. Ode mnie tyle w temacie. Pozdrawiam. Edytowane 25 Lipca 2021 przez SOKU 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  n3LLy 389 Opublikowano 25 Lipca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 (edytowane) Obejrzałem demko i było tak jak mówi Soku Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twój post został rozpatrzony negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Edytowane 25 Lipca 2021 przez n3LLy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi