MroczeekV2 0 Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry: MroczuŚ ✘ Twój Steam ID*: STEAM_0:0:11101 ✘ Admin banujący: Siwy ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*: Nie pamiętam ale około 10 do max 18 ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: Skąd mam to pamiętać ? ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: Mirage #3 ✘ Powód bana/mute/gaga: Modulator ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: Nie ma demka na Mirage #3 ✘ Opis sytuacji*: Dostałem muta za nie swiadome uzywanie modulatora, przed czasem wymutowania mnie uzywalem go w celu trollowania znajomych. NIE CHCIAŁEM GO UZYC SPECJALNIE. Przepraszam Siwy Edytowane 27 Lipca 2021 przez przczola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 27 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi