Rozmaz 21 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Imię:Dawid ✘ Wiek: 16 ✘ Nick: Rozmaz -,- ✘ Min 10 postów: Niestety nie ✘ Min. 7 dni stażu na forum: Nie ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): Nowy nick GameTracker.com : Strona gracza dla Rozmaz -,- Stary nick GameTracker.com : Strona gracza dla ♞♅ฬιzαяĐ♛ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:604781274 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:7:10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ponieważ bardzo często jestem na serwerze i myślę że jestem lubiany i jak jestem często na serwerze są osoby które są odpalone a adminów nie ma i chciał bym im w tym pomóc i chronić serwer prze odpałami. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):Tak 10zł miesięcznie ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Mam na imię Dawid mam 16 Lat pochodzę z okolic Warszawy bardzo lubię poznawać nowe osoby jak i uczyć się nowych rzeczy bardzo lubię grać w Cs i chciał bym dodać jeszcze to że niestety ni mam Mikrofonu :c Pozdrawiam Dawid Edytowane 27 Lipca 2021 przez Wizard 1 By  Krang, 28 Lipca 2021 Może kiedyś, nabij więcej godzin na serwerze. Dopiero co się dorwałeś do serwera, a już składasz podanie na admina. Edited 28 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 przczola 157 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na NIE: - Rozpoznawalność na serwerze - GT - Brak mikrofonu +/- Podanie + Wiek + Składka Edytowane 27 Lipca 2021 przez przczola 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 327 Opublikowano 27 Lipca 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Jestem na NIE - GT (na serwie masz przegrane tylko 916 minut) - Na serwie jesteś od 3 dni. - Mikrofon (Admin powinien posiadać mikrofon, bo jeśli piszesz na say'u do kogoś, to nikt nie zwraca uwagi) - Podanie jest napisane na kolanach. +/- Niby widziałem cię na serwie, ale to nie znaczy, że ludzie cię na nim znają. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Grubyy 42 Opublikowano 27 Lipca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Rozmaz napisał: ✘ Imię:Dawid ✘ Wiek: 16 ✘ Nick: Rozmaz -,- ✘ Min 10 postów: Niestety nie ✘ Min. 7 dni stażu na forum: Nie ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): Nowy nick GameTracker.com : Strona gracza dla Rozmaz -,- Stary nick GameTracker.com : Strona gracza dla ♞♅ฬιzαяĐ♛ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:604781274 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]:7:10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Ponieważ bardzo często jestem na serwerze i myślę że jestem lubiany i jak jestem często na serwerze są osoby które są odpalone a adminów nie ma i chciał bym im w tym pomóc i chronić serwer prze odpałami. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):Tak 10zł miesięcznie ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Mam na imię Dawid mam 16 Lat pochodzę z okolic Warszawy bardzo lubię poznawać nowe osoby jak i uczyć się nowych rzeczy bardzo lubię grać w Cs i chciał bym dodać jeszcze to że niestety ni mam Mikrofonu :c Pozdrawiam Dawid Wiesz sieć jest na tyle potężna ze jednak może dobrze dobierać sobie adminów a Ty nie spełniasz podstawowych warunków? Wiesz osoby które staraja się o jakieś funkcje i nie spełniają wymagań powinny przynajmniej przekonać innych swoim podaniem. A Ty? Nie zrobiłeś tego przykro mi Więc jeżeli mam prawo do opinii to dam NIE - Gametrack - Podanie kiepskie - Brak Ci cierpliwości nie możesz nawet poczekać tygodnia na forum i napisać 15 postów aby spełnić dwa warunki. Edytowane 27 Lipca 2021 przez Grubyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 RIP15 418 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Jestem na NIE -posty -staż nikt cie nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi