VIP  Grubyy 42 Opublikowano 27 Lipca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Nick: Grubcio ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Możliwość ukrycia sektoru forum... Wedlug mnie to jest wszystko zbędne więc mogli byście przerobić to w ten sposób żeby można było te sekcje ukryć które umieściłem na screenie. To wszystko wpływa na predkość ładowania forum i np na telefonu to strasznie spowalnia... ✘ Materiały (jeżeli masz): Zobaczcie Oczywiście pewnie Pawel tego nie będzie w stanie tego zrobić bo kiepski z niego programista ale krasnal by mógł to dostosować fajnie To samo się tyczy ogłoszeń na paskach? Po co je wyswietlac komus caly czas skoro juz je przeczytał? A to np po co w ogole wyswietlac uzytkownikom poniżej rangi admin? Przecież Można by było wyświetlać to tylko Adminom Wiem że tak zawsze było ale czasy sie zmieniaja a wiele osób patrzy na to jak strona się ładuje to wpłwa na komfort użytkownika. ✘ Nick: Grubcio ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Na stronie głównej są zdublowane ogłoszenia po co? ✘ Materiały (jeżeli masz): Zobaczcie Edytowane 27 Lipca 2021 przez Grubyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Siwy 1 021 Opublikowano 18 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 18 Listopada 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja propozycja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi