Ezz47 7 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Imię: Adam ✘ Wiek:16 ✘ Nick:♥S𝖆𝖑𝖙𝔂?♥ ✘ Min 10 postów:7 ✘ Min. 7 dni stażu na forum:48 dni na forum ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h):https://www.gametracker.com/player/SpraY/91.185.185.117:27050/ stary nick https://www.gametracker.com/player/♥S𝖆𝖑𝖙𝔂%3F♥/91.185.185.117:27050/ nowe ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie):STEAM_1:1:612021886 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1/10] 8/10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?:Jestem i bendę bardzo aktywnym adminem na serwerze + forum będę na serwerze od 2-5h na serwerze na dc jestem prawie cały dzień aktywny znam się bardzo dobrze na komendach source moda codziennie sprawdzam forum czy nie ma jakiś zmian w regulaminie + na steam Bendę aktywny dość często na dm ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki):tak 45,69zł mogę dać ✘ Coś o sobie (min.25 słów):Nazywam się Adam mieszkam już 6 lat w Irlandii jestem zabawną miłą i cierpliwą osobom lubię grać w gry wyjść na miasto z kolegami ,lubię grać w piłkę nożną, koszykówkę i jeździć na rowerze. Edytowane 29 Lipca 2021 przez Ezz47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Grubyy 42 Opublikowano 29 Lipca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Nie za bardzo mnie przekonałeś po co mi informacja że masz 2 psy i rybki? To nie jest podanie do sklepu zoologicznego ;] Wbiłeś równo 15 godzin na serwerze lub poddałeś kogoś gametracka a mówisz że siedzisz dziennie od 2h do 4h? To skoro na forum od 48 dni to jednak tych godzin powinieneś wbić trochę więcej... Składki nie zapłacisz więc co dajesz od siebie? W Twoim podaniu są błędy... Twoje tematy to są jedynie pochwały gdzie się podlizałeś administracji lub skargi. Nie przekonałeś mnie dam NIE - Składka - Wiek - Posty - Kiepskie podanie Edytowane 29 Lipca 2021 przez Grubyy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 przczola 155 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Jestem na NIE: - Zachowanie na serwerze i poza nim (byłeś nieraz karany, po czym obrażałeś administrację w prywatnych wiadomościach) - GT - Składka - Podanie +/- Forum + Wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Ezz47 7 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) admin white powiedział rżę mam dać to bo zmieniałem nick dużo graczy czy powie, Jeśli wejdziesz na serwer to zobaczysz top time Bendę 8-9 miałem napisać coś osobie ale nie mówiło rżę nie mogę pisać jakie zwierzęta domowe mam O posty mówiłem whit że mam tylko takie ale on powiedział że to też jest to też jest post a zakładek mogę dać jak tak chcecie to mogę dać 10 euro czyli 45,70zł pytałem się nie których adminów i mówimy że nie zwracają uwagi czy byłeś karany Jak nie wierzysz to zapytaj whita on ci powie pomagał mi trochę z tym i sam zapytał się czy nie chce zrobić rekrutacji na admina bo dużo razy wchodzę bo jest cheter czasami jestem toxic jeśli jakiś pan co chetuje wejdzie albo ktoś zacznie wyzywać i tak obraziłem kilka razy administracje ale jak już pisał trochę wyżej pisałem i pytałem się kilku administratorów i mówili że nie zwracali na to uwagi każdy popełnia jakieś błędy czasami i mi nie mów że ty nie popełniasz ich albo ktoś inny Edytowane 29 Lipca 2021 przez Ezz47 1 By BartexPL, 29 Lipca 2021 Edytuj post zamiast dodawać odpowiedzi pod swoim tematem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 Kret 77 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Jestem na NIE -składka -gt -podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  SOKU 1 034 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi