Rozmaz 21 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 Znajomość regulaminu (0-10): 8 Dlaczego Ty miałbyś zostać Redaktorem?: Chciał bym pomóc w rozwijaniu Forum i widzę że nie macie Redaktora a ja myślę że bardzo dobrze spiszę się na tej roli. Coś o sobie (min. 50 słów): Mam na imię Dawid mam 16 lat pochodzę z okolic Warszawy lubię grać w cs jak i poznawać nowe osoby bardzo szybko się uczę nowych żeczy. Bardzo lubię jezdzić rowerem jak i Motorem a dokładnie yamaha yzf r125.Bardzo lubię psy jak i koty. Twoje przykładowe prace (min.2):1- 2- 3- 4- @ Siwypozwolił mi na napisanie szybszego podania. Edytowane 30 Lipca 2021 przez Krang 2 By  Krang, 30 Lipca 2021 Słabe podania, ortografia leży, a treści ciekawych nie dodajesz. Prócz zagadek z wujka Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP  Grubyy 42 Opublikowano 30 Lipca 2021 VIP Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Ja nie wiem wyjdę na strasznego buca bo w każdym podaniu jestem na NIE ale kurde no jak mam nie być? Przecież to jest żart... Błędy ortograficzne w podaniu na redaktora? To są "żeczy" nie do wybaczania. Masakra jakaś... Podanie kiepskie i z błędami... A funkcja redaktora to coś więcej niż tylko pisanie zagadek :PPPP Na NIE! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 328 Opublikowano 30 Lipca 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Jestem na NIE - Staż na forum - Nikt cię nie zna - Dotychczas nie masz jakiś dobrych prac tylko zagadki z neta XD - Twoja interpunkcja jest bardzo słaba (Pisze się chciałbym*) - Podanie jak na redaktora powinno być ładnie napisane, a to wygląda jakby było pisane na kolanie w 5 minut. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 30 Lipca 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 1 była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi