Kingus 210 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) ✘ Nick:VajKing ✘ Czego dotyczy propozycja (Opis jak ma to wyglądać): Dodanie 2 dodatkowego modelu dla VIP jeden męski i jeden żeński gdyż na serwerze nie ma jakichś nowych skinów dla VIP'ów, i dodanie paru nowych na serwer. I moim skromnym zdaniem proszę o usunięcie ikon LVL ze sklepu, bo są zbugowane (nawet jak ktoś nie kupił to mu się wyświetla [randomowo]) I jest to po prostu zbędne. GhostFace - 150k i dla VIP'a Kirbys - Może za 50k i normalnie do sklepu Billy - 75k normalnie do sklepu Senna - 75k normalnie do sklepu Kanzaki - 150 k dla VIP'a Venom Small - 35k normalnie do sklepu Uchiha Sasuke (War - Jump Force) - 40 k normalnie do sklepu Nie wiem jak z HitBoxami tych skinów więc sorry jak źle ✘ Materiały (jeżeli masz): Ghostface-horror ( link do strony z modelem). Kirbys SAS Terrorist . Billy the Puppet - JigSaw (Normal and Small) i dwa Kobiece skiny Senna Kanzaki Ranko [From The [email protected]] Pozdro @ Szablo Szybciej szukam @ Siwy To było pisane na 2 razy, na początku był jeden skin, to szablo pisał że za mało i się nie opłaca 1, to po szperałem i dopisałem nowe. Wiem mogłem zmienić, ale zapomniałem o tej propozycji i nie zmieniałem. Edytowane 7 Września 2021 przez Kingus Dodanie 1 wiadomości z oznaczeniem Siwego, i zmiana 2 punktu 1 By Siwy, 5 Września 2021 Piszesz propke o dodanie 1 skina dla vip'a a podajesz 6, daj mi jakiego mam dodać tego 1 skina dla vipa to dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 319 Opublikowano 31 Lipca 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Moim zdaniem niby spoko ale 1 model to nawet się nie opłaca dodawać XD Proponuję znaleźć więcej modeli i wtedy dodać tak jakby większą aktualizację tych modeli :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Siwy 1 021 Opublikowano 17 Października 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 17 Października 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja propozycja została rozpatrzona negatywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi