Xamin 2 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) ✘ Imię:Kuba ✘ Wiek: 18 ✘ Nick:StiX ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): 35godz.47min. ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:617622654 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 8-10 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Chciałbym zostać adminem , poniewaz spędzam sporo czasu na serverze i zalezy mi na jak najwięjszej przujemności z mojej jak i innych gry. Chciałbym uniknąc takich rzeczy jak: naduzywanie mikro jak i cheatowania. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK ✘ Coś o sobie (min.25 słów):Mam na imie Kuba moje hobby to granie w piłkę nozna. Lubie grać w gry w szególności w Counter Strike Global Offencive. Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez Szablo Zmiana nazwy tematu 1 By  Szablo, 6 Sierpnia 2021 Dodaj link do GT // masz 2h By  Lou, 6 Sierpnia 2021 Posiadasz perm mute na serwerze i składasz podanie o admina? Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 324 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi