helios1 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) ✘ Nick z gry:hel1os ✘ Twój Steam ID*: STEAM_1:1:537287032 ✘ Admin banujący:nie wiem ✘ Data i godzina otrzymania bana/muta/gaga*:nie wiem ✘ Runda, w której doszło do zdarzenia*: nie wiem XD ✘ Serwer, na którym dostałeś bana: 91.224.117.29:27060 to ip ✘ Powód bana/mute/gaga: Zostałeś zbanowany wiecej info itd tyle mi pisze XD ✘ Link do demka na którym otrzymałeś bana: nie wiem ✘ Opis sytuacji*: Grałem wczoraj chyba do 1, przestałem grać. WłącZyłem kompa jakies 10 min temu wbijam na serwer i mam bana XD Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez helios1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat  Szablo 328 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 AntyCheat Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoja apelacja została rozpatrzona pozytywnie! Pozdrawiamy, Administracja Kill4u.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi