BULA1337 13 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 ✘ Imię:Łukasz ✘ Nick:♡BULA♡ ✘ Wiek:16 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami:https://www.gametracker.com/player/♡BULA♡/91.224.117.35:27105/ ✘ SteamID:STEAM_1:0:237000768 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]:9,5 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać opiekunem tego serwera?:: Jestem jedynym (aktywnym) administratorem na serverze awp bh ns chciałbym zostac opiekunem poniewaz zalezały by mi na zachęcaniu większej ilości osób na składanie podania o admina. Moim zdaniem osoba która jest nowa bardziej posłucha sie bądz zastanowi się nad złozeniem podanie jeśli powie mu to opiekun , niz admin. ✘ Coś o sobie (min.40 słów): Jestem Łukasz mieszkam na śląsku mam , lat 16. Lubie grac na naszym ulubionym serverze (czytaj awp ns) jak i jeździc na rowerze, i moim największym plusem jest to ze nie chodze do "roboty" i mam duzo czasu na gre , lubie równiez łowić ryby. ♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 900 Opublikowano 2 Września 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 2 Września 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi