Nogbi 4 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 ✘ Imię: Norbert ✘ Wiek: 18 ✘ Nick: Nogbi ✘ Min. 10 postów: ✔ ✘ Min.7 dni stażu na forum: Konto stworzyłem kilka godzin temu, wydaje mi się że to nie będzie problem jeśli na drobie to na dniach. ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/Nogbi/145.239.23.162:28010/ ✘ SteamID (Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:186771318 ✘ Znajomość komend SourceMod'a [1-10]: 4-10 (jestem w stanie się douczyć) ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Chciałbym zostać Adminem ze względu na małą ilość osób na tym stanowisku oraz ze względu na małą aktywność niektórych Adminów, Mam przegrane na tym serwerze już 30H, sam znajduje się w topce toptime oraz w top 3 graczy na serwerze, jestem aktywny na tym konkretnym serwerze, spędzam około 3/4 godzinny dziennie. Przez wygaśnięcie rangi mam Lem'a, niedawno był Globala więć łatwo mi jest odróżnić osobę grającą czysto. ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): TAK/Reklama ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Cześć jestem Norbert, mam 18 lat, jestem ze Śląska, ale tak ci to nie potrzebne więc po co mam się tutaj pocić i tak ta informacja nie zmieni twojego życie. (Chyba rozumiesz) Pozdrawiam cieplutko Mam nadzieję, że zostane przyjęty na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
 TAICS 525 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) na TAK +gt -forum (posty) +/- podanie +wiek +/- sm Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez TAICS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Tobi 546 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 jestem na TAK + gt +/- forum (ze względu na brak stażu) + podanie + wiek +/- sm "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 604 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi