Anon 3 Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) ✘ Imię: Maks ✘ Wiek: 16 ✘ Nick: Anon ❤ ✘ Min. 10 postów: Zrobie ✘ Min.7 dni stażu na forum:` Nie ma ✘ Link do GT z przegranymi godzinami(min 15h): https://www.gametracker.com/player/Anon ❤/31.6.69.120:27015/ ✘ SteamID(Nie link do profilu na steamie): STEAM_1:1:203494296 ✘ Znajmość komend SourceMod'a [1-10]: 6 ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać adminem tego serwera?: Bo nie ma innych i jestem aktywny oraz nie lubie cheaterów którzy rujnują grę ✘ Składka [TAK/NIE] (wysokość składki): Nie ✘ Coś o sobie (min.25 słów): Jestem miłym sympatycznym człowiek który nie wie co robić w życiu i gra na serwerze csgo Kill4u.pl Jestem kompetentną osobą która lubie fair play i tępi cheaterów. Interesują mnie gry m.in. typu asassin's creed. Edytowane 2 Września 2021 przez Anon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sieci  Lou 1 325 Opublikowano 2 Września 2021 Administrator Sieci Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi