Moderator Tobi 611 Opublikowano 4 Września 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) ✘ Imię: Tobiasz ✘ Nick: @ TobiONLY MIRAGE #2 ✘ Wiek: 15 ✘ Link do GT z przegranymi godzinami: https://www.gametracker.com/player/Tobi/145.239.23.162:28010/ (ogólnie to z gametracker'em jest tak, że po zmianie nazwy minuty naliczają się na profil z inną nazwą. Na stronie widzę teraźniejszą oraz stare nazwy, także łącznie jest ich dużo więcej) ✘ SteamID: STEAM_1:1:600387566 ✘ Znajmość komend SourceMod'a: dałbym sobie 6/10 (trudno samemu ocenić) ✘ Dlaczego Ty miałbyś zostać opiekunem tego serwera?: Adminem już trochę, aktywnie grywam na serwerze, kilka razy był toptime, a jak go nie było to gdzieś w top10 też byłem. Serwer nie posiada opiekuna, co za tym idzie aministracja forum ma dodatkowe zadanie sprawdzania podań, często trochę tam poleżą z przyczyny reszty ich obowiązków, a ja na forum jestem mocno aktywny. Gdy ktoś składa podanie będę wiedział ile razy spotkałem go na serwerze jak się zachowuje itp. itd. ✘ Coś o sobie (min.40 słów): Hej! Jestem Tobiasz, mam 15 lat, mieszkam z siorką rodzicami i kundelkiem. Na ogół wstaje --> gram --> idę na miasto --> wracam --> gram --> idę spać gdzieś o 3 Interesuje się wszystkim po trochę, często jest tak, że załapie zajawkę trwa to 2 tygodnie i wracam czegoś innego. W życiu duużo trenowałem między innymi: lekkoatletykę, judo, bjj, koszykówkę, piłke nożna, aimbotzz, ale nadal coś mi nie wychodzi Lubię słuchać rapu, głownie ten z za oceanu, na ten moment ulubione 5: na teraz coś mało tych nie polskich, ale to chwilowe Mody Cob - SEL 420 chillwagon - krowa Diho feat. Alberto, Bibič, Josef Bratan - Szyby $NOT - GOSHA Avi x Louis Villain - AMG Pozdrawiam Szybka dopisała ode mnie: @ Szablo Wiek dobry według wymogów, więc nie wiem czemu - Z tą nazwą konta mnie chyba nie zrozumiałeś, wraz ze zmianą nazwy na steam zmieniłem ją również na forum, jak i na ts3, także wszystko jest git z nazwą do reszty nie mam odpowiedzi ale pamiętaj, że nadal się uczę. Czy w takim razie powinienem składać podanie na opiekuna ? Nie wiem, ale postanowiłem je złożyć, ze względu na moją aktywność i zaangażowanie. Gorąco pozdrawiam!!😉 Edytowane 5 Września 2021 przez Tobi Odpowiedź na komentarz moderatora 1 1 "Popierdalam se po miescie, morda najarana, każda suka mokra idzie wielki Disco Bania. Kupię sobie auto, no to będę zapierdalaće, lecę na wyjebce, Bania z pierdolnięciem wraca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 365 Opublikowano 5 Września 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) Jestem na NIEEEE! -degradacja za nieznajomość komend i taryfikatora - nieumiejętności banowania osób. -sm Jakbyś umiał banować to bym był na tak ale nawet naje#any pamiętam że nie umiesz banować więc jestem na WIELKIE NIEEEE! Edytowane 5 Września 2021 przez Szablo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel debest 912 Opublikowano 5 Września 2021 Właściciel Udostępnij Właściciel Opublikowano 5 Września 2021 Temat został zamknięty przez Moderatora bądź Administratora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, raportuj post bądź skontaktuj się z Moderatorem zamykającym temat. Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie! Pozdrawiamy Administracja Kill4u 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi