penSiLeK 2 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 ✯ Imię: Kamil ✯ Skąd jesteś? Toruń / Kuj- Pomorskie ✯ Ile masz lat: 23 ✯ Jak do nas trafiłeś: szukałem serwera, na którym jest stary system rankingu i tak o to jestem ✯ Do jakiej szkoły chodzisz: Skończyłem licencjat ✯ Co lubisz robić na co dzień: Dużo by wymieniać, jednakże na wszystko brakuje czasu ✯ Jakie posiadasz zainteresowania/hobby: Motocykle/samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Moderator Szablo 368 Opublikowano 11 Września 2021 Junior Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 No witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin  NeesquiK 371 Opublikowano 11 Września 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd  Krang 1 631 Opublikowano 11 Września 2021 Zarząd Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Dzień dobry była sygnaturka i nie ma sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelo 923 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi